fbpx

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ LEXUS NX

Το νέο Lexus ΝΧ φέρνει νέες κατευθύνσεις στην εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση, τα συστήματα κίνησης, τα πολυμέσα και τη συνδεσιμότητα επόμενης γενιάς, καθώς και τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών για υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και ευκολίας. Μοιραστείτε τη στιγμή της αποκάλυψης του νέου μας SUV.

ΝΕΟ ΥΨΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το νέο Lexus ΝΧ αντικαθιστά ένα μοντέλο του οποίου έχει πουλήσει περισσότερα από 170.000 τεμάχια από την παρουσίασή του το 2014. Βασιζόμενη σε αυτή την επιτυχία, η Lexus έχει υλοποιήσει μια πλήρη επανεφεύρεση. Η φιλοδοξία και η δέσμευσή της είναι εμφανείς στη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί στις επιδόσεις, τον χειρισμό και την οικονομία, αλλά και από το γεγονός ότι το 95% των εξαρτημάτων του ΝΧ είναι καινούρια. Έχουν εφαρμοστεί ψηφιακά μοντέλα και υπολογιστικές τεχνικές για πιο έξυπνη κατασκευή, εξασφαλίζοντας ανώτερα επίπεδα ποιότητας. Οι δεξιότητες Takumi του ανθρώπινου χεριού, αυτιού και ματιού, παραμένουν απαραίτητες για την επίτευξη της υψηλότερης αισθητηριακής ποιότητας.

ΝΕΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Για την τελειοποίηση της δυναμικής απόδοσης του ΝΧ – και ειδικότερα της διεύθυνσης και της πέδησης – χρησιμοποιήθηκαν επαγγελματίες οδηγοί αγώνων, σε πίστες στο εργοστάσιο της Lexus στην Shimoyama. Δόθηκε επίσης έμφαση στην πρώιμη υιοθέτηση νέων τεχνολογιών ασφάλειας και άνεσης, περιορίζοντας παράλληλα τα κόστη ώστε να εξασφαλιστεί προσιτότητα για τους πελάτες.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ DESIGN

Το νέο μοντέλο προάγει την avant garde αισθητική του πρωτότυπου ΝΧ, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει πιο εξελιγμένη, δυναμική και ώριμη εμφάνιση, και πιο μυώδη χαρακτήρα. Η λειτουργική ομορφιά είναι εμφανής στις λεπτομέρειες που προέκυψαν από τη συνεργασία των σχεδιαστών του ΝΧ με μηχανικούς επιδόσεων, για έλεγχο της ροής αέρα πάνω και κάτω από το αμάξωμα, όπως τα πλευρικά πλαίσια και το νέο σχέδιο του καλύμματος του κινητήρα.

ΝΙΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΕΓΧΟ

Το νέο Lexus ΝΧ σηματοδοτεί την πρώτη εφαρμογή της έννοιας Tazuna για τον σχεδιασμό του πιλοτηρίου. Προκύπτει από την Ιαπωνική λέξη που περιγράφει το πώς ο αναβάτης ελέγχει το άλογο με τα χαλινάρια, και εστιάζει στο να δοθεί στον οδηγό άμεσος, διαισθητικός έλεγχος του οχήματος, στα πλαίσια της λογικής «τα χέρια στο τιμόνι, τα μάτια στον δρόμο». Έτσι, ο οδηγός νιώθει αυτοπεποίθηση, διατηρώντας τον έλεγχο του οχήματος και του γύρω χώρου.

«Το νέο ΝΧ είναι σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στον τρόπο ζωής των πελατών μας σ’ ολόκληρο τον πλανήτη, με μια πλήρη ανανέωση των βασικών σημείων υπεροχής, όπως η ηλεκτροκίνηση, η σχεδίαση, οι οδηγικές επιδόσεις και οι προηγμένες τεχνολογίες».