fbpx

TÜV HELLAS: Επιθεώρησε και επαναπιστοποίησε την APIVITA

Το εφαρμοζόμενο Σύστημα Διαχείρισης της εταιρείας APIVITA στο Μαρκόπουλο Αττικής για την τήρηση των Κανόνων Καλής Πρακτικής για την Παραγωγή Καλλυντικών Προϊόντων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22716:2007  επιθεώρησε και επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD), επιβεβαιώνοντας τις βέλτιστες πρακτικές που ακολουθεί.

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα πραγματοποίησε επιθεώρηση επαναπιστοποίησης σύμφωνα με το ανωτέρω πρότυπο, με πεδίο εφαρμογής την παραγωγή και συσκευασία καλλυντικών προϊόντων.

Εν συνεχεία, και μετά την επιτυχημένη επιθεώρηση, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) προχώρησε σε μια ακόμα επαναπιστοποίηση της εταιρείας σύμφωνα με το ISO 22716:2007, το οποίο και για πρώτη φορά είχε επιδώσει στην APIVITA το 2014.

Η επιτυχημένη ολοκλήρωση της διαδικασίας και οι εξαιρετικές επιδόσεις της APIVITA έναντι των επιταγών ενός εξαιρετικά απαιτητικού προτύπου επιβεβαιώνουν εκ νέου τη σημασία που δίνει η εταιρεία στην άριστη ποιότητα αλλά και στην τήρηση όλων των σχετικών δεσμεύσεων και διαδικασιών στο σύνολο της παραγωγικής διαδικασίας.

Παράλληλα, αποτελούν το επιστέγασμα της δέσμευσης που διαχρονικά έχει υιοθετήσει η Διοίκηση της εταιρείας αναφορικά με την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών σε όλα τα στάδια της παραγωγής αλλά και της συσκευασίας των προϊόντων της. Σε μία λαμπρή εκδήλωση γιορτάζοντας τα 10 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας, πραγματοποιήθηκε και η απονομή του εν λόγω πιστοποιητικού, παρουσία του συνόλου των στελεχών της εταιρείας, του κ. Christian Combeau, Industrial Managing Director και του κ. Βασίλη Καρποδίνη, Head Of Operations της Apivita. Ενώ από την πλευρά του Φορέα τα πιστοποιητικά παρέδωσαν η κ. Βασιλική Καζάζη, Διευθύνουσα Σύμβουλος, η κ. Άννα Γεωργίου, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια και η κ. Κονδυλία Κοντογιάννη, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εκπαίδευσης.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία APIVITA δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 1979 από τους φαρμακοποιούς Νίκο και Νίκη Κουτσιανά και έκτοτε προσφέρει αποτελεσματικά φυσικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.

Σήμερα ανήκει στην εταιρεία PUIG, που ιδρύθηκε το 1914 και επικεντρώνεται στην παραγωγή προϊόντων στον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας. Το γεγονός αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη δυνατότητα προώθησης των προϊόντων της APIVITA και σε άλλες χώρες.

Τα προϊόντα της εταιρείας, το όνομα της οποίας σημαίνει «η ζωή της μέλισσας» δημιουργούνται με κατάλληλα συστατικά που προέρχονται κυρίως από υψηλής αξίας μελισσοκομικά προϊόντα και φαρμακευτικά φυτά και ενισχύονται με «πράσινη» κοσμετολογία αιχμής.

Η κυρία Βασιλική Καζάζη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) τόνισε πως: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πολυετή και διαρκή συνεργασία μας με την APIVITA. Πρόκειται για μια από τις πλέον καινοτόμες εταιρείες του κλάδου της, με διεθνή πορεία και διακρίσεις. Η εμπιστοσύνη που λαμβάνουμε από την APIVITA, αλλά και η διαρκή της δέσμευση στην κάλυψη των εξαιρετικών απαιτήσεων της πιστοποίησης αποτελεί εχέγγυο για το μέλλον».

Η κυρία Άννα Γεωργίου, Eπικεφαλής Επιθεωρήτρια της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε ότι: «Η επιτυχημένη επαναπιστοποίηση της APIVITA, σε συνέχεια των εξαιρετικά απαιτητικών επιθεωρήσεων που πραγματοποίησε ο φορέας μας επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά το γεγονός ότι η ασφάλεια των προϊόντων και η τήρηση όλων των διαδικασιών βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων της. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πολυετή μας συνεργασία, καθώς η APIVITA όχι μόνο κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά αλλά και διακρίνεται σε εξαιρετικά απαιτητικές αγορές του εξωτερικού».

Ο κ. Βασίλης Καρποδίνης, Διευθυντής Παραγωγής της APIVITA, δήλωσε ότι: «Στο Τμήμα Operations της Apivita δεν αρκούμαστε ποτέ στην απάντηση «έτσι το κάναμε πάντα». Λειτουργούμε με διαδικασίες που καθορίζουν τις δραστηριότητές μας βασισμένοι στην  επιστημονική αιτιολόγηση, έτσι ώστε να μπορούμε να λειτουργούμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Στη δύσκολη οικονομικά επιχειρηματική πραγματικότητα, που βιώνουμε, πολλές εταιρείες έχουν επιλέξει τη μείωση του μεγέθους τους ως τον πιο σωστό τρόπο επιβίωσης τους.

Η ομάδα του Operations κι εγώ, σεβόμενοι το DNA της APIVITA, μέλος του Derma Pole του Ομίλου PUIG, επιλέξαμε ένα διαφορετικό μονοπάτι – αυτό που διασφαλίζει το Μεγάλο Μέλλον μας μέσα από την Πιστοποιημένη Ποιότητα.

Αποφασίσαμε ότι ο μόνος τρόπος για να κρατήσουμε τους πελάτες μας αφοσιωμένους είναι να συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε άρτια και ποιοτικά προϊόντα.

Ευχαριστούμε την TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την πιστοποίηση των αξιών μας και τη διασφάλιση της φήμης της υπογραφής μας».

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Γιώργο Φρίγκα (6936028853, press@tuv-nord.com)