fbpx

Η BayWa r.e. Solar Trade εισήγαγε στη Renewable EnergyTech το νέο PV-Webshop

Η BayWa r.e., παγκόσμια ηγέτις στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) και κορυφαίος διανομέας φωτοβολταϊκού εξοπλισμού στην Ευρώπη, συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση για την πράσινη και έξυπνη ενέργεια Renewable EnergyTech, που οργάνωσε η HELEXPO το τριήμερο 7-9 Μαρτίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Renewable EnergyTech, ήταν η πρώτη μεγάλης εμβέλειας και ευρωπαϊκών προδιαγραφών εμπορική έκθεση, αποκλειστικά για την αγορά της πράσινης και έξυπνης ενέργειας, στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Ομάδα της BayWa r.e. υποδέχθηκε στο περίπτερό της συνεργάτες, εγκαταστάτες, καθώς και στελέχη κορυφαίων κατασκευαστών φωτοβολταϊκού εξοπλισμού με τους οποίους συνεργάζεται σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Αυξημένο ενδιαφέρον σημειώθηκε για τις ολοκληρωμένες λύσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων που παρουσίασε η εταιρεία, με ευρεία γκάμα σε φωτοβολταϊκά πλαίσια, μετατροπείς και συστήματα αποθήκευσης ενέργειας. Έμφαση δόθηκε και στον περιφερειακό εξοπλισμό με εστίαση σε βελτιστοποιητές ισχύος, φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων και έξυπνους μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας, προσφέροντας έτσι πλήρεις λύσεις για τις ανάγκες κάθε έργου, από τα πιο μικρά οικιακά συστήματα μέχρι και τα πιο μεγάλα φωτοβολταϊκά έργα εμπορικής και βιομηχανικής κλίμακας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσαν και τα συστήματα στήριξης novotegra ως η ιδανική λύση για κάθε στέγη.

Στην έκθεση, η BayWa r.e. παρουσίασε και το νέο PV-Webshop, ένα σύγχρονο online εργαλείο, αποκλειστικά για εγκαταστάτες, το οποίο παρέχει άμεση πρόσβαση σε τιμές και διαθεσιμότητα, καθώς και σε τεχνικά εγχειρίδια και εγγυήσεις των προϊόντων, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και προσφέροντας ευκολία στον συνεργάτη μας.

Η εταιρεία, ευχαριστώντας τους συνεργάτες για την εμπιστοσύνη τους, γιόρτασε την πρώτη επέτειο από την επίσημη ίδρυση της ελληνικής θυγατρικής και προσέφερε στους παρευρισκόμενους τις μοναδικές μπίρες Sunrise και Windcraft που παράγονται από κριθάρι και λυκίσκο του Ομίλου BayWa και εμφιαλώνονται για την BayWa r.e. αποκλειστικά με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

 

***ΤΕΛΟΣ***

 

Σχετικά με την BayWa r.e. AG (BayWa r.e.):

 

Στην BayWa r.e. we r.e.think energy – επαναπροσδιορίζουμε πώς παράγεται, πώς αποθηκεύεται και πώς μπορεί να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο η ενέργεια, ώστε να καταστεί δυνατή η παγκόσμια ενεργειακή μετάβαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, για το μέλλον του πλανήτη μας.

Είμαστε παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη έργων ΑΠΕ, την παροχή υπηρεσιών, τη διανομή φωτοβολταϊκού εξοπλισμού και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ενέργειας, έχουμε διασυνδέσει πάνω από 6 GW εγκατεστημένης ισχύος στο δίκτυο, ενώ διαχειριζόμαστε έργα άνω των 10,5 GW. Παράλληλα, είμαστε Ανεξάρτητος Παραγωγός Ενέργειας (IPP) με δραστηριότητα που επεκτείνεται στην εμπορία ενέργειας.

Ως κορυφαίος προμηθευτής στην αγορά διανομής φωτοβολταϊκών συστημάτων παγκοσμίως, η BayWa r.e. Solar Trade είναι προτιμώμενος συνεργάτης χιλιάδων εγκαταστατών και τεχνικών εταιρειών.

Η BayWa r.e. συνεργάζεται με επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο για την παροχή εξατομικευμένων λύσεων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Μέσω της προσέγγισής μας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, επενδύουμε στρατηγικά σε πρωτοβουλίες εντός και εκτός εταιρείας που συνάδουν με τις βέλτιστες πρακτικές για το κλίμα, ευθυγραμμίζονται με τη Συμφωνία των Παρισίων και μας επιτρέπουν να σημειώσουμε σημαντική πρόοδο στον δρόμο μας προς τη βιωσιμότητα.

Κάθε μέρα, εργαζόμαστε σκληρά για να διαμορφώσουμε ενεργά το μέλλον της ενέργειας σε ένα ποικιλόμορφο, δίκαιο και συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον.

Μέτοχοί μας είναι η BayWa AG, μια παγκόσμια εταιρεία με 27,1 δισεκατομμύρια ευρώ κύκλο εργασιών, και η Energy Infrastructure Partners, ηγέτιδα στις επενδύσεις σε ενεργειακές υποδομές.