Επιδότηση συμμετοχής επιχειρήσεων-μελών του ΕΒΕΘ στην 86η ΔΕΘ

Την επιδότηση της συμμετοχής επιχειρήσεων-μελών του στην 86η ΔΕΘ, η οποία πραγματοποιείται από τις 10-18 Σεπτεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αποφάσισε – και για φέτος – το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Το ΕΒΕΘ, στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική δραστηριότητα των μελών του και ταυτόχρονα τη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, αποφάσισε την ενοικίαση εκθεσιακού χώρου στο Περίπτερο 16, καθαρού εμβαδού 550 τμ. προκειμένου να στεγάσει επιχειρήσεις–μέλη του, απ’ όποιον κλάδο κι αν προέρχονται, επιδοτώντας τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Με ορίζοντα τα νέα δεδομένα στην παγκόσμια οικονομία, το μεταβαλλόμενο περιβάλλον στους τομείς υγείας και ενέργειας, αλλά και τις καλπάζουσες εξελίξεις στην τεχνολογία, η 86η ΔΕΘ έρχεται να δηλώσει τη διαχρονική της παρουσία.

Η φετινή διοργάνωση, με τιμώμενη χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δίνει την ευκαιρία για ενίσχυση των ιστορικών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο λαών, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών, επενδυτικών και πολιτιστικών σχέσεων.

Επιπλέον, εστιάζει το ενδιαφέρον της στην περιφερειακή ανάπτυξη μέσα από το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας, εμπλουτίζει τις εκθεσιακές της ενότητες με τα πιο σύγχρονα προϊόντα, τις ψηφιακές υπηρεσίες, τις ενεργειακές εναλλακτικές στην οικιακή χρήση και την αυτοκίνηση κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την επιδότηση της συμμετοχής επιχειρήσεων-μελών του ΕΒΕΘ στην 86η ΔΕΘ πατήστε εδώ.  ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Δημ. Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (2310 370 132).