fbpx

Electric has gone Audi. Το νέο Audi e-tron ήρθε.

Βυθιστείτε στον συναρπαστικό κόσμο της ηλεκτροκίνησης με το Audi e-tron και βοηθήστε να διαμορφώσουμε το μέλλον. Με το συνδυασμό της ηλεκτροκίνησης και ενός υπερσύγχρονου minimal εσωτερικού χώρου, το πρώτο μας αμιγώς ηλεκτρικό SUV δημιουργεί μια νέα εμπειρία κινητικότητας. Είτε παρκάρετε, οδηγείτε στην πόλη ή κάνετε μακρινά ταξίδια, το Audi e-tron διευκολύνει τη ζωή σας. Το μεγάλο SUV συνδυάζει τον sport χαρακτήρα με την καθημερινή πρακτικότητα. Οι δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής ισχύος 408PS (με boost), μαζί με την ηλεκτρική τετρακίνηση, προσφέρουν εκπληκτική απόδοση και ευέλικτο χειρισμό. Η μεγάλη μπαταρία υψηλής τάσης είναι η βάση για αυτονομία μεγαλύτερη από 400 χιλιόμετρα. Σε συνδυασμό με μια πλήρη γκάμα επιλογών φόρτισης για το σπίτι και εν κινήσει, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως ηλεκτρική οδήγηση χωρίς συμβιβασμούς.

Ισχυρό και ελεγχόμενο

Δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής ισχύος 408PS κινούν δυναμικά το Audi e-tron. Επιταχύνουν γρήγορα το ηλεκτρικό SUV από το μηδέν στα 100 km/h. Η απόδοση εκκίνησης είναι συγκρίσιμη με εκείνη ενός sport αυτοκινήτου (συνδυασμένη κατανάλωση ισχύος σε kWh / 100 km *: 26,2-22,6 (WLTP), 24,6-23,7 (NEDC), εκπομπές CO2 σε g / km: 0). Το νέο ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και εντυπωσιακά δυναμικά χαρακτηριστικά. Έτσι, το Audi e-tron δεν είναι μόνο πρακτικό για καθημερινή χρήση, αλλά και πολύ ευέλικτο και ευκίνητο σε συνθήκες εκτός δρόμου. Η κίνηση quattro μπορεί να ενεργοποιηθεί, όταν απαιτείται, και έχει ως αποτέλεσμα την ιδανική κατανομή της διαθέσιμης ροπής ανάμεσα στους δύο άξονες και την ευχάριστη οδήγηση σε οποιοδήποτε έδαφος.

Αυτονομία

Η αυτονομία μεγάλων αποστάσεων (περισσότερα από 400 χιλιόμετρα) οφείλεται κυρίως στο καινοτόμο σύστημα ανάκτησης ενέργειας, το οποίο είναι υπεύθυνο για έως και το 30% της αυτονομίας. Σε πάνω από το 90% των επιβραδύνσεων, το ηλεκτρικό SUV ανακτά ενέργεια αποκλειστικά μέσω των ηλεκτροκινητήρων του, ενώ φτάνει το μέγιστο βαθμό ανάκτησης ενέργειας σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα πέδησης. Η Audi είναι η πρώτη που χρησιμοποιεί ένα τέτοιο σύστημα σε ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής.

Kατάλληλο για καθημερινή χρήση

To Audi e-tron έχει δοκιμαστεί σε όλους τους ελέγχους σχετικά με την ηλεκτροκίνηση. Με αυτόν τον τρόπο, δεν εγγυόμαστε μόνο τη συνήθη ποιότητα, αλλά κυρίως διασφαλίζουμε την ασφάλειά σας.

Γρήγορη φόρτιση

Γενικά δεν χρειάζεται να σταματάτε στους σταθμούς φόρτισης κατά την καθημερινή οδήγηση. Σε μεγάλες διαδρομές, όπως όταν πηγαίνετε διακοπές, μπορείτε να χρησιμοποιείτε σταθμούς γρήγορης φόρτισης για να φορτίζετε με συνεχές ρεύμα (DC) έως και 150 kW – πρώτη φορά για αυτοκίνητα παραγωγής. Αυτό σημαίνει ότι το Audi e-tron είναι έτοιμο για την επόμενη μεγάλη διαδρομή ενός ταξιδιού σε περίπου μισή ώρα. Το ηλεκτρικό SUV μπορεί επίσης να επαναφορτιστεί με εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) έως και 11 kW. Η επαναφόρτιση με 22 kW διατίθεται προαιρετικά.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Με το Audi e-tron, η Audi μεταφράζει το βασικό στιλιστικό ιδίωμα της μάρκας στην ηλεκτρική εποχή – τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Νέες, κομψές λεπτομέρειες, όπως ο χαρακτηριστικός φωτισμός κατά τη διάρκεια της ημέρας, το ηλεκτρικό καπάκι φόρτισης, η έλλειψη εξατμίσεων και οι ραφές των καθισμάτων που θυμίζουν πλακέτα ηλεκτρικού κυκλώματος, μεταδίδουν ένα σαφές σήμα ότι το Audi e-tron είναι πλήρως ηλεκτρικό. Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Audi e-tron είναι οι προαιρετικοί εικονικοί εξωτερικοί καθρέφτες.