fbpx

Διατηρήσετε το σπίτι σας ενεργειακά αποδοτικό με το LG σύστημα κλισματισμού Multi Split

Αθόρυβη λειτουργία, κομψός σχεδιασμός και εξαιρετική απόδοση

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), συνεχίζει να αναπτύσσει διαφοροποιημένες λύσεις HVAC για επαγγελματικές και οικιακές εφαρμογές, με το LG Multi Split να αποτελεί την ιδανική λύση και για πολυτελείς κατοικίες. Τα πολυζωνικά συστήματα κλιματισμού Multi Split είναι μια άνετη και κομψή λύση που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα όπως κορυφαία απόδοση, κομψό σχεδιασμό και άνεση στη χρήση, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των καταναλωτών.

Η προηγμένη τεχνολογία LG inverter προσφέρει εντυπωσιακή ισχύ, ενώ διαθέτει λειτουργία υψηλής απόδοσης και χαμηλότερο κόστος ενέργειας. Οι ενσωματωμένοι έξυπνοι αισθητήρες που ανιχνεύουν τη θερμοκρασία και την πίεση του αέρα επιτρέπουν επίσης, στο σύστημα να ψύξει οποιοδήποτε χώρο 30% πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Με δεδομένο ότι ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε σε μία εξωτερική μονάδα Multi Split μπορούν να συνδεθούν από 2 έως και 5 εσωτερικές μονάδες, αποτελεί την ιδανική λύση για πολλαπλά δωμάτια παρέχοντας ψύξη και θέρμανση σε κάθε δωμάτιο. Παράλληλα, η ποικιλία εσωτερικών μονάδων σε διάφορους σχεδιασμούς μπορεί να  συμπληρώσει αρμονικά τους εσωτερικούς χώρους (κουζίνα, σαλόνι, δωμάτια) κάθε σπιτιού.

Η εξωτερική μονάδα λειτουργεί με χαμηλή εκπομπή θορύβου και διαθέτει ειδική αντιδιαβρωτική επίστρωση (Black Fin) με ενισχυμένη εποξική ρητίνη για να παρέχει ισχυρή προστασία από διάφορες διαβρωτικές εξωτερικές συνθήκες, όπως έκθεση σε ατμοσφαιρική ρύπανση,  προσφέροντας μεγαλύτερη προστασία σε περίπτωση που η κατοικία βρίσκεται σε παραθαλάσσια περιοχή. Επίσης, μέσω της εφαρμογής LG ThinQ για το κινητό, καθίσταται δυνατός ο προγραμματισμός και η παρακολούθηση του συστήματος με δυνατότητες ελέγχου από οπουδήποτε.

Τέλος, εκτός από τους κατοίκους του σπιτιού, οι εγκαταστάτες και οι τεχνικοί επωφελούνται αντίστοιχα από την ευκολία και την προηγμένη λειτουργικότητα του συστήματος LG Multi Split, καθώς η συμπαγής δομή και το μικρό βάρος διευκολύνουν την εγκατάσταση της εξωτερικής μονάδας. Επιπλέον, χάρη στο ειδικό λογισμικό οι τεχνικοί έχουν πρόσβαση στις παραμέτρους λειτουργίας της εξωτερικής μονάδας για εύκολη διάγνωση προβλημάτων, καθιστώντας τη συντήρηση και τις επισκευές πολύ πιο ευέλικτες.

Για ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα κλιματισμού, το MULTI Split της LG είναι η πιο αποδοτική λύση, καθώς συνδυάζει ένα μεγάλο εύρος λειτουργιών, αυξημένη ενεργειακή απόδοση, εξοικονόμηση χώρου, και 10ετή εγγύηση στους Inverter συμπιεστές, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη και βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την ήδη θετική εμπειρία των χρηστών της.

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions προσφέρει επαγγελματικές λύσεις information display, συστημάτων κλιματισμού, φωτισμού και ενέργειας. Ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στην καινοτομία B2B, η LG Electronics Business Solutions στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση

www.lg.com/global/business

 

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

 

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr

LG Magazine

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.LinkedIn.com/lghellasBusinessSolutions