joomla templates Energy Invest

"Επενδύουμε στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον"

Sat12162017

Ελλάδα

Smart Islands Education 2017

 • PDF

H New Wrinkle (αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία), σε συνεργασία με την Άγονη Γραμμή Γόνιμη και με την επιστημονική επιμέλεια του Δικτύου Αειφόρων Νήσων «ΔΑΦΝΗ, οργάνωσε – για πρώτη φορά στην Ελλάδα - ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο Smart Islands Education 2017.

«Πιστοποίηση Αγροτικών Προϊόντων-Υπηρεσιών και Επιχειρηματικά Οφέλη»

 • PDF

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Κόρινθο στις 16 Νοεμβρίου 2017

10 έργα του Polyeco Contemporary Art Initiative στο 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

 • PDF

Το Polyeco Contemporary Art Initiative (PCAI) ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τη σύμπραξή του για πρώτη φορά με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στο οποίο φέτος θα συμμετέχει προβάλλοντας 10 έργα video art.

Η Συστήματα Sunlight παρουσιάζει την πρώτη έκθεση βιώσιμης ανάπτυξης

 • PDF

Tον πρώτο απολογισμό βιώσιμης ανάπτυξης παρουσίασε η SYSTEMS SUNLIGHT, 100% θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Olympia, στο πλαίσιο της προσήλωσής της στον στόχο για βιώσιμη ανάπτυξη και εταιρική υπευθυνότητα, με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων παρουσίας στην ελληνική και διεθνή αγορά.

ΔΕΗ: Εκδήλωση μνήμης για τη Μάχη της Ηλεκτρικής

 • PDF

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 19:00 πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση μνήμης με υψηλού επιπέδου και ανάλογου συμβολισμού καλλιτεχνικό περιεχόμενο για τη Μάχη της Ηλεκτρικής (13 Οκτωβρίου 1944) στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Αγίου Γεωργίου στο Κερατσίνι.

“5th International Conference on Energy, Sustainability and Climate Change” ESCC 2018

 • PDF

It will take place at Gryparion Cultural Center, Mykonos Island, Greece, on June 4-6, 2018, under the auspices of the University of Florida (UF)-USA, the University of Thessaly (UTH)-Greece and the University of Calgary- Canada.

6ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ - 29 και 30 Νοεμβρίου 2017

 • PDF

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως ανακοινώνει τη διοργάνωση του 6ου Αραβο-Ελληνικού Οικονομικού Φόρουμ με τίτλο “Ελλάδα και Αραβικός Κόσμος: Οραματιζόμενοι ένα Κοινό Μέλλον”, που θα λάβει χώρα στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

Απονομή «ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΒΕΑ 2017»

 • PDF

Παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου και πλήθους επιχειρηματιών, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής «ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΒΕΑ 2017» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών σε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, που κατά το περασμένο έτος επέδειξαν αξιόλογη επιχειρηματική δραστηριότητα.

Protergia: 2.000 οι επιπλέον θέσεις για τον «Νυχτερινό» Ημιμαραθώνιο

 • PDF

Από τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης (12/10) θα διατίθενται οι τελευταίες 2.000 θέσεις ενηλίκων δρομέων για τον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, μέσω του Κέντρου Εγγραφών (Registration Center) που θα λειτουργήσει στο Περίπτερο 2 της ΔΕΘ - HELEXPO.

ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - 13 ΚΑΙ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

 • PDF

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, διοργανώνουν Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο στην Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2017 αντιστοίχως, με θέμα : “Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Εργαλεία-Ευκαιρίες Ανάπτυξης για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης”.

Έρχεται η BUILDING GREEN 2018

 • PDF

Για το 2018, η DOMOTEC & BUILDING GREEN θα πραγματοποιηθεί από 26 έως 29 Απριλίου, στο METROPOLITAN EXPO

Global Sustain: Πραγματοποιήθηκε το Sustainability Forum 2017

 • PDF

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 5 Οκτωβρίου το “Sustainability Forum 2017, a training, networking and professional development event”, από τη Global Sustain, το οποίο πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχή χρονιά και φέτος φιλοξενήθηκε στις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη».

ΤΕΕ: Επιστημονικές διαλέξεις για το σύμπαν, την αστροφυσική και την τεχνολογία

 • PDF

Στο πλαίσιο του επετειακού εορτασμού των 90 χρόνων λειτουργίας της Βιβλιοθήκης ΤΕΕ, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Ημέρες σχεδιασμού μέτρων βιώσιμης κινητικότητας από τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2017»

 • PDF

Ρεθεμνιώτες και επισκέπτες της πόλης μας ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στην πρόσκληση του Εργαστηρίου Ανανεώσιμων και Βιώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης και του τμήματος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Καινοτομίας του Δήμου Ρεθύμνης να μοιραστούν τις σκέψεις τους και να συμμετέχουν με προτάσεις τους στο σχεδιασμό μέτρων βιώσιμης κινητικότητας.

ελίν: Συμμετοχή στην 1η έκθεση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας

 • PDF

Η ελίν (ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε.) με αφορμή τα 40 χρόνια παρουσίας της στα λιπαντικά οχημάτων, συμμετείχε στην 1η έκθεση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας, δίνοντας τη δυνατότητα σε 40 τυχερούς να κερδίσουν λιπαντικά για μία ολόκληρη χρονιά.

Η μαγεία της έρευνας στη Βραδιά του Ερευνητή 2017

 • PDF

Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν και φέτος η προσέλευση του κόσμου στη Βραδιά του Ερευνητή με συντονιστή το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 29 Σεπτεμβρίου 2017.

έκθεση Chem 2017

 • PDF

Η έκθεση Chem 2017 (10η Έκθεση Χημικών, Εξοπλισμού & Ποιοτικού Ελέγχου) παράλληλα με τις ειδικές ενότητες Ecolink (Παρουσίαση Νερού) και HealthLab (Παρουσίαση Εργαστηριακού Εξοπλισμού, Τεχνολογίας Υγείας & ΒιοΕπιστημών) είναι προ των πυλών και ετοιμάζονται να υποδεχθούν εκθέτες και επισκέπτες στις 24-26 Νοεμβρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C Παιανίας

Ακαδημία ΕΛΠΕ: Φιλοξένησε την εναρκτήρια συνάντηση της ομάδας ερευνητικού έργου "BIOMASS C+"

 • PDF

Στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ΕΛΠΕ (HELPE Academy) πραγματοποιήθηκε το διήμερο 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2017, η εναρκτήρια συνάντηση του έργου LIFE με ακρωνύμιο "BIOMASS C+" και τίτλο "Low‐cost, carbon positive bioethanol production with innovative Green Floating Filters in multiple water bodies”, που στοχεύει στη μείωση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής μέσω της παραγωγής και αξιοποίησης βιοκαυσίμων.

Η ΕΚΟ χορηγός στο “9ο Patras International Circuit for Kart” (P.I.C.K)

 • PDF

Στο πλευρό του μηχανοκίνητου αθλητισμού που προσφέρει ξεχωριστές συγκινήσεις βρέθηκε για άλλη μια φορά η ΕΚΟ, ως χορηγός στο “9ο PICK-Λουξ Cola Plus ‘n Light» που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο, 16 & 17 Σεπτεμβρίου, παρουσία πλήθους θεατών, αλλά και με νέο ρεκόρ σε συμμετοχές που έφτασαν εφέτος στις 63.

CRI: Έναρξη υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στην Αξιολόγηση CR INDEX 2017-2018

 • PDF

Το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute) ανακοίνωσε την έναρξη των δηλώσεων συμμετοχής για την αξιολόγηση CR Index 2017-2018.

Συμμετοχή της Eurocert στο πρώτο αναπτυξιακό φόρουμ με θέμα : «Επενδύοντας στις σιδηροδρομικές μεταφορές »

 • PDF

H EUROCERT συμμετείχε στο διήμερο σιδηροδρομικό φόρουμ που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα , με πρωτοβουλία του Ομίλου ΟΣΕ, με ομιλία του Εντεταλμένου της Συμβούλου κου Τάκη Θεοφανόπουλου.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

J

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

JA Teline IV

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

JA Teline IV

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

JA Teline IV

ΒΙΟΜΑΖΑ

Avatar