joomla templates Energy Invest

"Επενδύουμε στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον"

Tue05222018

Ελλάδα

Annual Sustainability Conference 2018

 • PDF

Οι εγγραφές για το Annual Sustainability Conference έχουν ξεκινήσει

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

 • PDF

Συμβούλιο Αειφόρων Κτιρίων Ελλάδας (SBC GREECE) ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 – METROPOLITAN EXPO 14:00-16:00

Μεγάλο ενδιαφέρον αμερικανικών εταιρειών για συμμετοχή στην 83η ΔΕΘ

 • PDF

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον αμερικανικών εταιρειών για συμμετοχή στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), στην οποία θα λάβουν μέρος οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις των ΗΠΑ, όπως επισήμανε σήμερα ο βοηθός υφυπουργός Εξωτερικών της χώρας, Τζόναθαν Κοέν.

ΗΜΕΡΊΔΑ ΤΟΥ ECO-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΉΡΙΟ

 • PDF

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, ΣΥΖΗΤΆΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΌΝ & ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΚΎΚΛΩΣΗΣ

Η κοπής πίτας της ΕΕΔΣΑ για το 2018

 • PDF

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η εκδήλωση κοπής πίτας της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ), για το νέο έτος 2018, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) και το Συμβούλιο Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων (ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ).

Μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα προετοιμάζονται για τη Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού Let’s do it Greece 2018

 • PDF

Για μία ακόμα χρονιά, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε σχολεία ολόκληρης της χώρας, στην Εβδομάδα Εθελοντισμού "Let's do it Greece 2018", που θα διεξαχθεί από τις 23 - 27 Απριλίου.

“Investors' Workshop: Development οf Thermal Springs in Greece” με τη συμμετοχή του ΤΑΙΠΕΔ

 • PDF

Στην ημερίδα “Investors' Workshop: Development οf Thermal Springs in Greece” την οποία διοργάνωσε το Enterprise Greece σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και με την αρωγή της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, υποστήριξε και συμμετείχε το ΤΑΙΠΕΔ.

Η LG συμμετείχε στην HORECA 2018

 • PDF

Η LG συμμετείχε στην HORECA 2018 παρουσιάζοντας προηγμένες Ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις Infotainment και Digital Signage

Δύο λόγια γνωριμίας με το Let’s do it Greece

 • PDF

Επικοινωνούμε μαζί σας εκ μέρους της Οργανωτικής Ομάδας Εθελοντών της Πανελλήνιας Εκστρατείας “Let’s do it Greece – Γίνε η αλλαγή που περιμένεις”.

Η ΕΔΑ Αττικής στην έκθεση Climatherm-Energy 2018

 • PDF

Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση «Climatherm-Energy 2018» που θα πραγματοποιηθεί από 22 έως και 25 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo.

ΕΕΔΣΑ: Επιτυχές το συνέδριο για την Κυκλική Οικονομία

 • PDF

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) με θέμα «Η Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων και η Συμβολή της στην Κυκλική Οικονομία»,

Συμμετοχή του ΔΕΣΦΑ στην ευρωπαϊκή πρωτοβουλία ZONeSEC για την ασφάλεια των κρίσιμων υποδομών

 • PDF

Δοκιμές πεδίου στις εγκαταστάσεις του ΔΕΣΦΑ για την προστασία του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου βάσει των βέλτιστων ευρωπαϊκών πρακτικών

Βράβευση της adidas Hellas στα Waste and Recycling Awards 2017

 • PDF

Η adidas Hellas διακρίθηκε στα Waste and Recycling Awards και βραβεύτηκε νικήτρια στην κατηγορία “Recycling Clothes & Fabrics”.

ΙΔΟΣ: Κινεζικές Επενδύσεις στην Ελλάδα και η Συνολική Εικόνα των Ελληνοκινεζικών Σχέσεων

 • PDF

Μία σημαντική έκθεση για το εξαιρετικά επίκαιρο θέμα των κινεζικών επενδύσεων στην Ελλάδα δημοσιεύθηκε προ ολίγων ημερών από το Ινστιτούτο Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων (ΙΔΟΣ).

Απολογισμός Ημερίδας για τον εορτασμό της Ελληνικής Ημέρας Βιοενέργειας

 • PDF

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα για τον εορτασμό της Ελληνικής Ημέρας Βιοενέργειας, η οποία συνδιοργανώθηκε τη Δευτέρα 4/12 από την Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ) και το Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ/ΙΔΕΠ) στο Αμφιθέατρο του κτιρίου Βιβλιοθήκης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία “Let’s do it Greece” στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

 • PDF

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, εθελοντές της πανελλήνιας εθελοντικής εκστρατείας “Let’s Do It Greece – Γίνε η αλλαγή που περιμένεις” επισκέφθηκαν το Προεδρικό Μέγαρο, όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, με σκοπό να τους γνωρίσει και να μοιραστούν μαζί του το μεγάλο Εθελοντικό τους Όνειρο.

Smart Islands Education 2017

 • PDF

H New Wrinkle (αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία), σε συνεργασία με την Άγονη Γραμμή Γόνιμη και με την επιστημονική επιμέλεια του Δικτύου Αειφόρων Νήσων «ΔΑΦΝΗ, οργάνωσε – για πρώτη φορά στην Ελλάδα - ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο Smart Islands Education 2017.

«Πιστοποίηση Αγροτικών Προϊόντων-Υπηρεσιών και Επιχειρηματικά Οφέλη»

 • PDF

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Κόρινθο στις 16 Νοεμβρίου 2017

10 έργα του Polyeco Contemporary Art Initiative στο 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

 • PDF

Το Polyeco Contemporary Art Initiative (PCAI) ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τη σύμπραξή του για πρώτη φορά με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στο οποίο φέτος θα συμμετέχει προβάλλοντας 10 έργα video art.

Η Συστήματα Sunlight παρουσιάζει την πρώτη έκθεση βιώσιμης ανάπτυξης

 • PDF

Tον πρώτο απολογισμό βιώσιμης ανάπτυξης παρουσίασε η SYSTEMS SUNLIGHT, 100% θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Olympia, στο πλαίσιο της προσήλωσής της στον στόχο για βιώσιμη ανάπτυξη και εταιρική υπευθυνότητα, με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων παρουσίας στην ελληνική και διεθνή αγορά.

ΔΕΗ: Εκδήλωση μνήμης για τη Μάχη της Ηλεκτρικής

 • PDF

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 19:00 πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση μνήμης με υψηλού επιπέδου και ανάλογου συμβολισμού καλλιτεχνικό περιεχόμενο για τη Μάχη της Ηλεκτρικής (13 Οκτωβρίου 1944) στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Αγίου Γεωργίου στο Κερατσίνι.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

J

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

JA Teline IV

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

JA Teline IV

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

JA Teline IV

ΒΙΟΜΑΖΑ

Avatar