joomla templates Energy Invest

"Επενδύουμε στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον"

Tue06272017

Ελλάδα

Wind: Online διαγωνισμός για επίδοξους survivalists

 • PDF

Online διαγωνισμό για επίδοξους survivalists διοργανώνει η WIND και κληρώνει σημαντικά δώρα.

ΣΕΒΤ: Στην τελική ευθεία για την τελετή βράβευσης του Ecotrophelia 2017

 • PDF

Στην τελική ευθεία οδεύουμε για την Τελετή βράβευσης των νικητριών ομάδων του 7ου Εθνικού Διαγωνισμού Οικολογικών - Καινοτόμων Προϊόντων Διατροφής ECOTROPHELIA 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Ιουνίου.

ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

 • PDF

Η ώρα των επενδύσεων στον ελληνικό σιδηρόδρομο

Η LG Electronics Hellas εγκαινιάζει το πρόγραμμα ‘LG - Αθλητές του Αύριο’ και στηρίζει τη νέα γενιά αθλητών

 • PDF

Έναρξη συνεργασίας με το Giannakis Academy στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης LG “Είναι ωραίο να συμμετέχεις”

Ecocity: Διοργανώνει το Ecocamp στα Καλάβρυτα

 • PDF

Μία υπέροχη ιδέα, για ένα πρότυπο κατασκηνωτικό πρόγραμμα, που ξεκίνησε το ECOCITY, θα διοργανωθεί και φέτος για 13η χρονιά.

PCAI: Ολοκληρώθηκε η έκθεση “Paratoxic Paradoxes” στο Μουσείο Μπενάκη

 • PDF

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση “Paratoxic Paradoxes” (Παρατοξικά Παράδοξα) που διεξήχθη από τις 22 Μαρτίου έως τις 21 Μαΐου και ήταν μια συνδιοργάνωση της Πρωτοβουλίας της Polyeco για τη Σύγχρονη Τέχνη (Polyeco Contemporary Art Initiative - PCAI) και του Μουσείου Μπενάκη και σε επιμέλεια της κ. Νάντιας Αργυροπούλου.

Ecocity: Απονεμήθηκαν τα βραβεία Οικόπολις 2017

 • PDF

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 1ης Ιουνίου, στη διάρκεια μιας θαυμάσιας βραδιάς, η Τελετή απονομής των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2017, που διοργάνωσε για δέκατη τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ECOCITY.

Βραβεύτηκε η Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος στα Bravo Sustainability Awards 2017 για την ανθρωπιστική της δράση στο Βόρειο Αιγαίο

 • PDF

Η Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στη δημιουργία της Ελλάδας του αύριο, συμμετείχε στα Bravo Sustainability Awards 2017 και βραβεύτηκε στην κατηγορία “Bravo Society” για την διάθεση ναυαγοσωστικού σκάφους στο κράτος με σκοπό την διάσωση προσφύγων.

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ «ΙΝVEST EU: ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ»

 • PDF

Τα επόμενα έργα με Σύμπραξη Δημόσιου - Ιδιωτικού Τομέα:Τατόϊ, εξοικονόμηση ενέργειας, διαχείριση αποβλήτων, ψηφιακές υποδομές, τουρισμός, νέα σχολεία, logistic centers

Digital Transformation Academy in Retail

 • PDF

Η πρώτη ολοκληρωμένη ακαδημία στην Ελλάδα, για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των επιχειρήσεων λιανεμπορίου και χονδρεμπορίου

«Success story» η εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ στο 4ο Ελληνο-Κινεζικό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας

 • PDF

Η εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ συμμετείχε στο 4ο Ελληνο-Κινεζικό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας «Μία Ζώνη, Ένας Δρόμος», το οποίο πραγματοποιήθηκε 11 & 12 Μαΐου στην Αθήνα.

Στις 25 Μαΐου η Ετήσια εκδήλωση Bravo Sustainability Awards 2017

 • PDF

Η Ετήσια εκδήλωση των Bravo Sustainability Awards 2017 με θέμα «Δημιουργούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την Ελλάδα του ΑΥΡΙΟ» διοργανώνεται την Πέμπτη 25 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 10.00 το πρωί.

H Data Communication υποστηρικτής του 3rd Energy Commodities Conference

 • PDF

Η Data Communication Α.Ε., στρατηγικός συνεργάτης σημαντικών παικτών της αγοράς ενέργειας, υποστήριξε δυναμικά το 3o Energy Commodities Conference που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις 12 & 13 Μαΐου, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς.

Εκδήλωση για τους απόφοιτους της e-Academy στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, με θέμα “A day in the life of a digital strategist”

 • PDF

Εκδήλωση με θέμα “A day in the life of a digital strategist” πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Μαΐου στο αμφιθέατρο του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, για τους απόφοιτους της Ακαδημίας Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας «e-Academy».

Η Climaveneta και φέτος αθλοθέτης στο «Μονοπάτι Παρνασσού »

 • PDF

Με μεγάλη επιτυχία και εξαιρετικές συνθήκες διοργανώθηκε στις 23 Απριλίου ο 10oς Ορεινός Αγώνας Δρόμου «Μονοπάτι Παρνασσού» 2017.

Green Angels: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Εθνικό Debate Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

 • PDF

Οι GREEN ANGELS, η Πρότυπη Ελληνική Κοινότητα Περιβαλλοντικά Υπεύθυνων Επιχειρήσεων, πραγματοποίησαν, την Τρίτη 25 Απριλίου 2017, το 1ο Εθνικό Debate Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Προϊόντων και Υπηρεσιών (ΕΙΔΙΠ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεων Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Οικόπολις 2017: Επίσημα στη Ραφήνα η Τελετή Απονομής

 • PDF

Στο Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας ανακοινώθηκε στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης η διοργάνωση της Τελετής Απονομής των Βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2017, στην Ραφήνα, η οποία θα φιλοξενηθεί το βράδυ της 1ης Ιουνίου στον χώρο «Καταρράκτες» του πευκόφυτου Πάρκου Αναψυχής Ραφήνας.

Πράξη: Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις ΑΠΕ για την Ανάπτυξη της - 2η και 3η ημερίδα

 • PDF

Πράξη: Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις ΑΠΕ για την Ανάπτυξη της Τοπικής Κοινότητας των Γρεβενών

Το επιτυχημένο πρόγραμμα της σειράς «Cutting Edge Courses» από την «Εξέλιξη» επιστρέφει με νέο τμήμα στις 3 & 4 Μαΐου

 • PDF

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μετά τη μεγάλη επιτυχία των προγραμμάτων «Digital Marketing Practitioner» και «e-Commerce Project Manager», της e-Academy, δημιούργησε μια νέα σειρά εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, τα Cutting Edge Courses, που στοχεύουν να διαδώσουν τις πλέον σύγχρονες πρακτικές και εργαλεία σε συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα του digital marketing και της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

J

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

JA Teline IV

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

JA Teline IV

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

JA Teline IV

ΒΙΟΜΑΖΑ

Avatar