joomla templates Energy Invest

"Επενδύουμε στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον"

Mon11112019

Ελληνικό Ενεργειακό Πλαίσιο

Μελέτη της ICAP για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα

 • PDF

Με αφορμή την έκδοση της ICAP “Leading Women in Business”, που έχει ως αντικείμενο τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και Ηγεσία, η Διεύθυνση Οικονομικών Ερευνών και Κλαδικών Μελετών του Ομίλου,

Η Lancom χορηγός της Attica Innovation Partnership Στο WebSummit 2019

 • PDF

Η εταιρία υψηλής τεχνολογίας Lancom, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει ότι είναι υποστηρικτής της αποστολής και της παρουσίας της Attica Innovation Partnership στο WebSummit 2019, στη Λισαβώνα.

Το QualityNet Foundation συμμετέχει στη δημιουργία του Global Forum for National SDG Advisory Bodies

 • PDF

Στο πλαίσιο της Διάσκεψης Κορυφής για τους Παγκόσμιους Στόχους που διοργάνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη,

Bayer Ελλάς: Στις 15 Νοεμβρίου 2019 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης και υποστήριξης λύσεων καινοτομίας στον τομέα της Γεωργίας

 • PDF

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 ολοκληρώνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης και υποστήριξης λύσεων καινοτομίας στον τομέα της Γεωργίας μέσα από τα προγράμματα Grants4Traits και Grants4Biologicals της Bayer AG.

Αναζητώντας τις… πρώτες ύλες για μια επιτυχή επιχειρηματική προσπάθεια

 • PDF

Workshop Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων για νέους επαγγελματίες από το Περιφερειακό Κέντρο Ελλάδας για τις Πρώτες Ύλες

“Biologicals by Bayer”, πρωτοποριακές καινοτόμες λύσεις βιολογικής προστασίας των καλλιεργειών

 • PDF

Για κάθε φυτό που καλλιεργείται σε ένα χωράφι, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να αποτρέψουν την υγιή ανάπτυξή του.

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει την επιχειρηματικότητα στον αγροδιατροφικό τομέα

 • PDF

Επενδυτές, αγρότες και περισσότερες από 30 startups από κάθε γωνιά του πλανήτη συμμετείχαν στο 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας (4th Global Agripreneurs Summit),

ΕΥ: Οι ψηφιακές επενδύσεις στον κλάδο του πετρελαίου και του φυσικού αερίου αυξάνονται, καθώς εντείνεται η αναζήτηση αποδόσεων

 • PDF

Τα στελέχη των εταιρειών πετρελαίου και φυσικού αερίου διεθνώς ετοιμάζονται να επιταχύνουν τις επενδύσεις τους στην ψηφιακή τεχνολογία, κυρίως επειδή επιδιώκουν να διπλασιάσουν τους στόχους τους για εξοικονόμηση κόστους.

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Νέα επένδυση 300 εκατ. ευρώ στην ελληνική αγορά ενέργειας

 • PDF

Σε μία ακόμη σημαντική επένδυση στην ελληνική αγορά ενέργειας προχωρά ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, προωθώντας την κατασκευή και λειτουργία μιας νέας μονάδας φυσικού αερίου συνδυασμένου κύκλου.

ΕΛΠΕ: Τριετής συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

 • PDF

Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια με ανακοίνωσή του σημειώνει ότι επενδύει με συνέπεια στην Εκπαίδευση, την Έρευνα και την Καινοτομία, με στόχο την υποστήριξη των νέων Επιστημόνων και της Εκπαιδευτικής κοινότητας.

Η Air Liquide πραγματοποιεί στρατηγική επένδυση στην παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρόλυσης χωρίς εκπομπές διοξειδίου

 • PDF

Η Air Liquide ανακοίνωσε ότι απέκτησε ποσοστό 18,6% στην καναδική Hydrogenics Corporation, μία εταιρία με ηγετική παρουσία στους εξοπλισμούς για την παραγωγή υδρογόνου από ηλεκτρόλυση και στις κυψέλες καυσίμου.

Παρασημοφόρηση του κου. Δημήτρη Κοπελούζου από τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας

 • PDF

Ο κ. Δημήτρης Κοπελούζος, Πρόεδρος του Ομίλου Copelouzos Group, τιμήθηκε με το «Διάσημο του τάγματος του Άστρου της Ιταλίας» (“STELLA D’ITALIA”) με τον τίτλο του Ιππότη (Cavaliere) που του απένειμε ο Πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας.

Nέα επιχειρηματική κίνηση από Πανόπουλο-Συγγελίδη

 • PDF

Την εταιρεία Insports έχουν δημιουργήσει οι Χρήστος Πανόπουλος και Πολυχρόνης Συγγελίδης, οι δύο μέτοχοι της ΒΙΑΜΑΡ,

Η Tetra Pak συνεργάζεται με τη Veolia με στόχο την πλήρη ανακύκλωση των υλικών των χάρτινων συσκευασιών ποτών και τροφίμων

 • PDF

Η Tetra Pak ενώνει τις δυνάμεις της με τη διεθνή εταιρεία διαχείρισης πόρων Veolia,

ΕΛΠΕ: Ιστορικό ρεκόρ κερδοφορίας

 • PDF

Καθαρά κέρδη αυξημένα κατά 360 εκατ. ευρώ ή 32% υψηλότερα στο πρώτο εννεάμηνο για τα Ελληνικά Πετρέλαια που κατέγραψαν ιστορικό ρεκόρ κερδοφορίας.

Η JUST Water κερδίζει το παγκόσμιο βραβείο “Best Packaging Solution” με τη χάρτινη συσκευασία Tetra Pak

 • PDF

Η JUST Water, καινοτόμος εταιρεία παραγωγής νερού στις Ηνωμένες Πολιτείες, απέσπασε το βραβείο «Best Packaging Solution» στο Παγκόσμιο Συνέδριο για το Εμφιαλωμένο Νερό 2018 με τη μοναδική χάρτινη συσκευασία σε σχήμα μπουκαλιού Tetra Top®.

Πλαστικά Θράκης: Όλες οι αλλαγές που σηματοδοτούν τη νέα εποχή του πλαστικού

 • PDF

Ο Όμιλος Πλαστικά Θράκης ανταποκρινόμενος στην Ευρωπαϊκή Στρατηγική για τα πλαστικά στην Κυκλική Οικονομία μετατρέπει τις σημερινές προκλήσεις σε ευκαιρίες ανάπτυξης με στόχο να αποκτήσει βιώσιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Ηλέσιον: «Οινοτομώ με βότανα και παραδοσιακά αμπέλια»

 • PDF

Ο Οργανισμός Περιβάλλοντος και Διατροφής Ηλέσιον, γεννήθηκε για να κάνει τομή στα οινικά δεδομένα και στη συμβατική καλλιέργεια των πρώτων υλών.

Η Bayer περιγράφει το όραμά της για το μέλλον της γεωργίας

 • PDF

Εταιρία εστιασμένη σε καινοτομία, βιωσιμότητα και ψηφιακή μεταμόρφωση για το όφελος των παραγωγών, των καταναλωτών και του πλανήτη

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

J

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

JA Teline IV

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

JA Teline IV

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

JA Teline IV

ΒΙΟΜΑΖΑ

Avatar