joomla templates Energy Invest

"Επενδύουμε στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον"

Sat12162017

Ελληνικό Ενεργειακό Πλαίσιο

Τράπεζα Πειραιώς Οικονομική Ανάλυση και Επενδυτική Στρατηγική

 • PDF

Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα: Ανάκαμψη με αργά αλλά σταθερά βήματα

Ελληνογερμανική συνεργασία για τα «Πράσινα Επαγγέλματα»

 • PDF

Στην ελληνογερμανική συνεργασία για την έρευνα, την ανάπτυξη και το σχεδιασμό εκπαιδευτικών υπηρεσιών στον κλάδο των «Πράσινων Επαγγελμάτων», αποσκοπεί το νέο έργο «GRÆDUCATION»,

Venture Garden: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον 8ο κύκλο του προγράμματος υποστήριξης επιχειρηματιών

 • PDF

Το πρόγραμμα VentureGarden δέχεται αιτήσεις για τον 8ο κύκλο εκπαίδευσης και υποστήριξης επιχειρηματιών.

Γερμανικές εταιρείες ενδιαφέρονται για συνεργασίες στη διαχείριση απορριμμάτων

 • PDF

Επιχειρηματική αποστολή και ημερίδα με θέμα «Διαχείριση Απορριμμάτων και Λυμάτων στην Ελλάδα και στη Γερμανία», που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 στο Ξενοδοχείο Porto Palace, διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας.

Η ΔΕΗ για το συνέδριο CLEAN ENERGY FORUM – CRETA

 • PDF

Ο Όμιλος ΔΕΗ συμμετείχε με τη ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ στο εναρκτήριο Φόρουμ της Πρωτοβουλίας Καθαρή Ενέργεια για όλους τους Ευρωπαίους, που διεξήχθη στις 2 Σεπτεμβρίου στα Χανιά.

Νέα στήριξη €700 εκατ. για επενδύσεις μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα

 • PDF

Επενδύσεις €700 εκατ. από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα θα χρηματοδοτηθούν από την Τράπεζας Πειραιώς μετά τη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΤαΕ) και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) για έκδοση καλυμμένου ομολόγου που υπογράφηκε σήμερα στην Αθήνα, στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου της Πειραιώς.

Παράταση για τις συμμετοχές στα Made in Greece

 • PDF

Μέχρι τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου παρατείνεται η περίοδος υποβολής συμμετοχών για τα βραβεία «Made in Greece 2017».

ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Αποτελέσματα α’ εξαμήνου 2017

 • PDF

Αύξηση καθαρών κερδών για τον Όμιλο ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

We4Sea: Πιστοποιείται για την Παρακολούθηση και Καταγραφή Εκπομπής Ρύπων πλοίων

 • PDF

Η We4Sea, μία ολλανδική start-up με αντικείμενο την τεχνολογία στο χώρο της ναυτιλίας, και με κύριο σκοπό το να αυξήσει την αποδοτικότητα των καυσίμων και παράλληλα να μειώσει τις εκπομπές ρύπων των βαποριών κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους, είναι πλέον και επίσημα πιστοποιημένη από τη Verifavia Shipping για την παρακολούθηση και καταγραφή ρύπων κατά EU-MRV.

3 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣEIΣ ISO ΓΙΑ ΤΗΝ VOLTON

 • PDF

Η ποιότητα των υπηρεσιών και οι ανάγκες των πελατών στο επίκεντρο της εταιρείας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΜΑΖΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ»

 • PDF

Η ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ

Green Angels: Νέο μέλος η Combatt

 • PDF

Η COMBATT A.E. «Ολοκληρωμένη Συλλογική Εναλλακτική Διαχείριση Συσσωρευτών Πανελλαδικής Εμβέλειας»,

Investment Round για καινοτομίες στον χώρο της βιώσιμης ενέργειας: από την ιδέα στην αγορά σε λιγότερο από 5 χρόνια

 • PDF

Παράλληλα με τον Διαγωνισμό PowerUp, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει startup εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της βιώσιμης ενέργειας, η InnoEnergy ανακοινώνει ένα ακόμη πρόγραμμα, το Investment Round 2017, το οποίο απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Στενή συνεργασία των αρχών διαχείρισης φυσικού αερίου Ελλάδας και Κύπρου για την ανάπτυξη υποδομών και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας

 • PDF

Σε εγκάρδιο και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) και της Δημόσιας Επιχείρησης Φυσικού Αερίου (ΔΕΦΑ) της Κύπρου στις 17 και 18 Ιουλίου στα γραφεία του ΔΕΣΦΑ στην Αθήνα.

Η ώρα των επενδύσεων στον ελληνικό σιδηρόδρομο

 • PDF

«ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ», είναι ο τίτλος του επίκαιρου συνεδρίου, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Ομίλου ΟΣΕ στις 28-29 Ιουνίου στην Αθήνα (ξενοδοχείο Athens Divani Caravel), σε συνεργασία και με τη συμμετοχή των εμπλεκομένων στην ανάπτυξη του ελληνικού σιδηροδρόμου δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, εταιρειών, επενδυτών, καθώς επίσης εκπροσώπων αρμόδιων ευρωπαϊκών οργανισμών.

Volton: Μία νέα ελληνική εταιρεία ενέργειας που υπόσχεται να αλλάξει τη σχέση των Ελλήνων με το ηλεκτρικό ρεύμα

 • PDF

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε., μία νέα ελληνική εταιρεία ενέργειας που δημιουργήθηκε με κεφάλαια από τους χώρους της Ελληνικής ναυτιλίας, ενέργειας και τηλεπικοινωνιών, εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελληνική αγορά προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που εκπληρώνουν τις ολοένα αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες επιχειρήσεων και νοικοκυριών με χαμηλότερο κόστος.

ΕΜΠ: 25 ομάδες εντάσσονται στο πρόγραμμα Invent ICT

 • PDF

Από το σύνολο των 64 κατατεθειμένων προτάσεων στη θερμοκοιτίδα INVENT, είκοσι πέντε νέα επιχειρηματικά σχήματα προκρίθηκαν για να προχωρήσουν στον επόμενο γύρο επώασης.

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα

 • PDF

Σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη μίλησαν ο πρόεδρος Γιώργος Χαντζηνικολάου και ο Διευθύνων Σύμβουλος Χρήστος Μεγάλου

Ποιες εταιρείες δικαιούνται επιδότηση για «πράσινες» επενδύσεις

 • PDF

Τη χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων, τα οποία θα υλοποιηθούν για την επιχειρηματική αξιοποίηση υγρών, στερεών και αέριων αποβλήτων με την παραγωγή και διάθεση πρώτων υλών και ενδιάμεσων ή τελικών προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας, προβλέπει το νέο πρόγραμμα «Ενίσχυση Περιβαλλοντικής Βιομηχανίας» που αναμένεται να προκηρυχθεί έως το τέλος Ιουνίου 2017.

Youth Empowered, Ένα πρόγραμμα της Coca-Cola Τρία Έψιλον για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας

 • PDF

Προσωπικές & επαγγελματικές δεξιότητες, καθοδήγηση από έμπειρα στελέχη της αγοράς και δυνατότητες δικτύωσης, σε νέους 18-30 ετών που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

J

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

JA Teline IV

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

JA Teline IV

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

JA Teline IV

ΒΙΟΜΑΖΑ

Avatar