joomla templates Energy Invest

"Επενδύουμε στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον"

Sat03252017

Back ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Διάκριση του ΚΕΠΑ για το ευρωπαϊκό έργο HERON

  • PDF

Το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι ο συντονιστής του ερευνητικού προγράμματος HERON (H2020, Research and Innovation, no. 649690) με τίτλο “Forward looking socio-economic research on Energy Efficiency in EU countries”.

10 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ «ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΧΡΟΝΙΑΣ»

  • PDF

ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, ΣΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, €100.000 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ ΒΡΑΒΕΙΩΝ, €30.000 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΝΙΚΗΤΗ, €10.000 ΓΙΑ ΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ ΝΙΚΗΤΕΣ

Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς για Συμβολαιακή Κτηνοτροφία με τη ΔΕΛΤΑ

  • PDF

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Τράπεζα Πειραιώς και η ΔΕΛΤΑ ανακοινώνουν τη συνεργασία τους στο πλαίσιο του προγράμματος Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας της Τράπεζας, με στόχο την άμεση και ενεργό υποστήριξη και ανάπτυξη της γαλακτοπαραγωγού κτηνοτροφίας.  

Απολογισμός Βιώσιμης Ανάπτυξης 2014 του OTE και της COSMOTE

  • PDF

Ο ΟΤΕ και η COSMOTE θεωρούν ότι οι επιχειρήσεις με πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά πρέπει να συνδυάζουν την οικονομική ανάπτυξη με την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση σε όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων τους.

Παράλληλα  αναγνωρίζουν  ότι υπάρχουν περιβαλλοντικές επιπτώσεις που σχετίζονται με τις δραστηριότητες τους και για το λόγο αυτό εφαρμόζουν  περιβαλλοντική στρατηγική που βασίζεταισε τρεις πυλώνες:

Ελλάδα και Βενεζουέλα συζητούν για ενεργειακή συνεργασία

  • PDF

Η βούληση για ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας - Βενεζουέλας σε θέματα πετρελαίου και ενέργειας αλλά και γενικότερα, εκφράστηκε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο κατά τη συνάντηση που είχε, χθες το απόγευμα, ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, με τον Πρεσβευτή της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Αθήνα, Farid Fernández.

ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Αποτελέσματα εννεαμήνου 2014

  • PDF

Σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις της 30/09/2014, καταρτισμένες με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς, τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2014 της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ διαμορφώνονται ως εξής:

Οι ενοποιημένες πωλήσεις ανήλθαν σε 104,1 εκατ. ευρώ, έναντι 102,6 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο του 2013, αυξημένες κατά 1,5%.

Ο ΑΔΜΗΕ και η Terna Rete Italia εκσυγχρονίζουν την ηλεκτρική σύνδεση των δύο χωρών

  • PDF

Δελτίο Τύπου

•    Εξοικονόμηση άνω των 200 εκ. ευρώ για τους έλληνες πολίτες και τις ελληνικές επιχειρήσεις στη διάρκεια των επόμενων ετών
•    Ελλάδα και Ιταλία συνεχίζουν τη συνεργασία τους στον ενεργειακό τομέα

Ο εκσυγχρονισμός της ηλεκτρικής σύνδεσης μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, που βρίσκεται σε λειτουργία για περισσότερο από 10 χρόνια, παρουσιάστηκε σήμερα στην Αθήνα, ως το προβάδισμα που εδραιώνει η συνεργασία του ελληνικού ΑΔΜΗΕ και της ιταλικής Terna Rete Italia, σε ανταπόκριση προς τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην ευρωπαϊκή αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ιδιαίτερα στην περιοχή της Μεσογείου.

Επίσκεψη Υπουργού Αναπληρωτή Σταύρου Καλαφάτη στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού – Λουδία - Αλιάκμονα

  • PDF

Ο Υπουργός Αναπληρωτής ΠΕΚΑ Σταύρος Καλαφάτης επισκέφθηκε σήμερα το Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού - Λουδία – Αλιάκμονα. Σε συναντηση εργασίας στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου, ο Υπουργός Αναπληρωτής ενημερώθηκε από κοντά για τα θέματα ευθύνης του Φορέα αλλά και τις προοπτικές της περιοχής. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Φάνης Παπάς, ο δήμαρχος Δέλτα, Γιώργος Γλώσσης, ο αντιδήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ζήσης και ο προιστάμενος του ΕΠΠΕΡΑΑ, Νικόλαος Μαμαλούγκας.

Συμμετοχή Υπουργού ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη, στην Ευρωμεσογειακή Διάσκεψη και στα Συμβούλια Υπουργών Ενέργειας & Περιβάλλοντος, στις Βρυξέλλες

  • PDF

Για τις Βρυξέλλες αναχώρησε το πρωί ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, προκειμένου να μετάσχει στη σημερινή Ευρωμεσογειακή Υπουργική Διάσκεψη για την Ενέργεια και ακολούθως στα Συμβούλια Υπουργών Ενέργειας και Υπουργών Περιβάλλοντος, που θα διεξαχθούν αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

J

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

JA Teline IV

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

JA Teline IV

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

JA Teline IV

ΒΙΟΜΑΖΑ

Avatar