joomla templates Energy Invest

"Επενδύουμε στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον"

Sat05272017

Άρθρα - Αναλύσεις

Στα $6 εκατομμύρια η συνολική επένδυση του Ιδρύματος της Coca-Cola στην Ελλάδα μέχρι σήμερα

 • PDF

Επιπλέον επένδυση αξίας $500.000 σε προγράμματα νεανικής απασχόλησης και επιχειρηματικότητας για το 2017-2018

ΕΤΟΣ ΡΕΚΟΡ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η CANDY: ΜΕ ΚΥΚΛΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΩ ΤΟΥ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

 • PDF

Μετά την αύξηση πωλήσεων κατά 12,5% το 2015, η ιταλική εταιρία κλείνει το 2016 με έσοδα 1,035 δις ευρώ και επανεκκινεί βιομηχανικό πλάνο με επενδύσεις 105 εκ ευρώ

Cosmote: Νικήτρια στο Hackathon η εφαρμογή Eye Tracking

 • PDF

Πρωτοποριακές ιδέες για τη νέα ψηφιακή εποχή αναδείχτηκαν στο πρώτο COSMOTE HACKATHON, το μαραθώνιο διαγωνισμό καινοτομίας που διοργανώθηκε με στόχο να δώσει βήμα σε νέους ταλαντούχους ανθρώπους.

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

 • PDF

Οι Άριστοι της πραγματικής οικονομίας, οι Πρωταγωνιστές της αγοράς αναδείχθηκαν στην τρίτη κατά σειρά επίσημη εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε η Direction Business Network, τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017.

H winbank στην TEDxAthens

 • PDF

Το Σάββατο, 13 Μαΐου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η winbank θα στηρίξει για ακόμη μία φορά το TEDxAthens σε μια διοργάνωση με θέμα τα όρια (the edge).

Το παιχνίδι αλλάζει επίπεδο με τη νέα σειρά gaming monitors UM69G από την LG Electronics

 • PDF

Με λειτουργία AMD FreeSync™ και οθόνη αναλογίας 21:9 οι gamers θα βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους τους

Δηλώσεις του Πρόεδρου της Τράπεζας Πειραιώς στην ετήσια σύνοδο της EBRD

 • PDF

«Η ανάκτηση της εμπιστοσύνης των καταθετών, των επιχειρήσεων, των επενδυτών και της κοινωνίας στις προοπτικές της οικονομίας και του τραπεζικού συστήματος είναι αναγκαία προϋπόθεση για την ανάκαμψη της χώρας» τόνισε ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, κ. Γιώργος Χαντζηνικολάου

Το πρώτο κατάστημα της WATT+VOLT άνοιξε στη Θεσσαλονίκη

 • PDF

Η WATT+VOLT, πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας, εγκαινίασε την Πέμπτη 4 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη το πρώτο της κατάστημα.

Interamerican: Πρότυπο οργανωμένης παρουσίασης ο Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας

 • PDF

Η INTERAMERICAN, πρωτοπόρος στην ελληνική ασφαλιστική αγορά όσον αφορά στην αναγνώριση, οργάνωση και ενσωμάτωση στη στρατηγική της Εταιρικής Υπευθυνότητας, με ετήσιο σχέδιο δράσεων και δεσμεύσεων έναντι ελληνικών και διεθνών φορέων, αποτυπώνει τις αρχές, τη στρατηγική και τις πρακτικές ΕΚΕ στην έβδομη αναλυτική Έκθεσή της (Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας 2014-2015).

ΕΛΛΕΤ: Σε σώμα το νεο Διοικητικό Συμβούλιο

 • PDF

Τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου εξέλεξε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού στην Γενική της Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017.

LG Signature OLED TV W7: Απλότητα. Τελειότητα.

 • PDF

Με περισσότερα από 40 βραβεία, τα νέα μοντέλα Signature OLED TV W7 μαγνητίζουν τα βλέμματα με τη μοναδική σχεδίαση και την απίστευτη απόδοση τους

Ανάθεση έργου 270 εκ. ευρώ που αφορά στη διασύνδεση του Αγγλικού και Γαλλικού Συστήματος Ηλεκτρικής Ενέργειας

 • PDF

Η ΑΒΒ σε συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Διαχειριστές των Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας της Αγγλίας (UK National Grid) και της Γαλλίας (RTE), ανέλαβε την εκτέλεση έργου αξίας 270 εκ. ευρώ που αφορά στην κατασκευή των σταθμών μετατροπής εναλλασσόμενου ρεύματος σε συνεχές (HVDC) που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω διασύνδεση των ηλεκτρικών δικτύων των δυο χωρών, της Αγγλίας και της Γαλλίας.

Συνεργασία ΑΒΒ και ΙΒΜ στις λύσεις για βιομηχανική τεχνητή νοημοσύνη

 • PDF

Οι εταιρείες ΑΒΒ και ΙΒΜ ανακοίνωσαν σήμερα την έναρξη μιας στρατηγικής συνεργασίας, που θα συνδυάζει το κορυφαίο σύνολο ψηφιακών βιομηχανικών λύσεων, ABB Ability, με τα ΙοΤ χαρακτηριστικά του IBM Watson με σκοπό να προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στους πελάτες από τους κλάδους των εταιρειών κοινής ωφέλειας, της βιομηχανίας και των μεταφορών & υποδομών.

ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Ετήσια Αποτελέσματα 2016 Αύξηση πωλήσεων και κερδοφορίας

 • PDF

Τα ετήσια αποτελέσματα 2016 της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ διαμορφώνονται ως εξής:

Οι ενοποιημένες πωλήσεις για το 2016 ανήλθαν σε 225,5 εκατ. ευρώ, έναντι 198,6 εκατ. ευρώ το 2015, αυξημένες κατά 13,5%.

Επενδυτικό Σχέδιο για την Ευρώπη: νέες συμβάσεις του ΕΤαΕ με ελληνικές τράπεζες θα διοχετεύσουν 420 εκατ. ευρώ σε περισσότερες από 2 000 ελληνικές επιχειρήσεις

 • PDF

Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΤαΕ) υπέγραψε τέσσερις συμβάσεις με την Alpha Bank και την Τράπεζα Πειραιώς, μέσω των οποίων θα διοχετευθούν 420 εκατ. ευρώ σε περισσότερες από 2 000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) ανά τη χώρα.

FMDAYS 2017 - INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT

 • PDF

O Σύνδεσμος HELLENIC FACILITY MANAGEMENT ASSOCIATION (HFMA), που εκπροσωπεί τις ελληνικές εταιρίες για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εγκαταστάσεων, διοργάνωσε με επιτυχία, σε συνεργασία με την PALLADIAN το «FMDAYS 2017 - INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT», το οποίο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017, στο Μουσείο Μπενάκη

Επένδυση 50 εκατ. ευρώ στο ηλεκτρικό δίκτυο της Αλβανίας

 • PDF

Τη συμφωνία της χώρας με την γερμανική Κυβέρνηση για τη χρηματοδότηση του έργου μιας «κυκλικής γραμμής» 110 kV στη Ν. Αλβανία επικύρωσε το αλβανικό κοινοβούλιο.

Ξεκινούν νέες έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ

 • PDF

Κατευθείαν από ναυπηγείο της Mitsubishi στο Ναγκασάκι της Ιαπωνίας και τις δοκιμές στη Σιγκαπούρη έρχεται εντός ημερών στην κυπριακή ΑΟΖ, για λογαριασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας, το νεότευκτο σεισμογραφικό σκάφος Ramform Hyperion.

Η Air Liquide υπογράφει μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με μεγάλο πετρελαϊκό όμιλο στο Ομάν

 • PDF

Η Air Liquide και η Oman Oil Refineries and Petroleum Industries Company (Orpic), τα εθνικά διυλιστήρια του Ομάν, υπέγραψαν πρόσφατα ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο για την προμήθεια αζώτου στο εργοστάσιο Liwa Plastics Industries Complex (LPIC).

Έκθεση ΕΥ: Μειωμένη η αξία των παγκόσμιων συμφωνιών στον τομέα της ενέργειας και των εταιρειών κοινής ωφέλειας

 • PDF

Τα 51 δις δολάρια άγγιξε η αξία των συμφωνιών στην Ευρώπη, η μεγαλύτερη από το 2012, εκ των οποίων τα 352 εκατ. δολάρια εντοπίζονται στην Ελλάδα από μία μόνο συναλλαγή

Η αυξημένη αξία των συμφωνιών σε Ευρώπη και Αμερικανική ήπειρο αναμένεται να μειωθεί μέσα στο 2017

Πρόκληση και ανάγκη για την Ελλάδα η διεξαγωγή διαγωνισμών για την αύξηση της δυναμικής των ΑΠΕ

Η Boehringer Ingelheim Ελλάς βασίζεται σε αξιόπιστα συστήματα ψύξης

 • PDF

Η εταιρεία ENGIE Refrigeration GmbH, με έδρα στο Lindau, εφαρμόζει συστήματα ψύξης στους Χώρους Παραγωγής αλλά και στα γραφεία της Boehringer Ingelheim Ελλάς στο Κορωπί Αττικής. Κατόπιν παραγγελίας από τη φαρμακευτική εταιρεία, η ENGIE Hellas, η ελληνική αδερφή εταιρεία του ειδικού σε συστήματα ψύξης από το Lindau, εγκαθιστά τους ψύκτες Quantum της ENGIE Refrigeration για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

J

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

JA Teline IV

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

JA Teline IV

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

JA Teline IV

ΒΙΟΜΑΖΑ

Avatar