joomla templates Energy Invest

"Επενδύουμε στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον"

Sun04222018

Φυσικό Αέριο

Βράβευση της ΖeniΘ στα Creative Greece AWARDS 2018

 • PDF

Για το Creative Rebranding Επιχειρηματικής & Γεωγραφικής Ανάπτυξης της εταιρείας

Μυτιληναίος: Το deal με τη Gazprom που αλλάζει την αγορά ενέργειας

 • PDF

Εδώ κι ένα χρόνο η Μυτιληναίος προμηθεύεται απευθείας ποσότητες φυσικού αερίου από τη ρωσική Gazprom μέσω του ελληνοβουλγαρικού αγωγού, με αποτέλεσμα να είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που παρακάμπτει τους μεσάζοντες στην εγχώρια αγορά.

Το Φυσικό Αέριο Αττικής εισέρχεται σε μια νέα εποχή με βασικά στοιχεία

 • PDF

Την είσοδό της στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και τη διάθεση συνδυαστικών πακέτων ενέργειας

Τη σύναψη συνεργασιών με σημαντικές εταιρείες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών, των τραπεζών και της ασφάλειας

Τη βελτιωμένη εμπειρία των πελατών της μέσα από την πλήρη αναβάθμιση των συστημάτων και των υπηρεσιών της

H AEΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ γίνεται ZeniΘ

 • PDF

H AEΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ γίνεται ZeniΘ,ο πρώτος πανελλαδικός,ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας στη χώρα, με φυσικό αέριο και ρεύμα

10 χρόνια ΔΕΣΦΑ: Με ισχυρή προοπτική στη νέα εποχή ως καταλύτης οικονομικής ανάπτυξης της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης

 • PDF

Εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 10 χρόνων λειτουργίας του πραγματοποίησε ο ΔΕΣΦΑ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Τοποθετήθηκε το 78% των σωλήνων του TAP σε Ελλάδα-Αλβανία

 • PDF

Πάνω από το 78% των σωλήνων έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος της διαδρομής του αγωγού TAP στην Ελλάδα και την Αλβανία, όπως ανακοίνωσε η κοινοπραξία.

 

Ο ΔΕΣΦΑ στη short list για την παροχή υπηρεσιών λειτουργίας και συντήρησης του Τερματικού Σταθμού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου του Κουβέιτ

 • PDF

Στη λίστα μεταξύ άλλων επτά εταιρειών για την παροχή υπηρεσιών λειτουργίας και συντήρησης σε έναν από τους μεγαλύτερους υπό κατασκευή Tερματικούς Σταθμούς Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (ΥΦΑ) στον κόσμο βρίσκεται ο ΔΕΣΦΑ.

Τρία προγράμματα επιδότησης για εγκατάσταση φυσικού αερίου θα «τρέξουν» το 2018

 • PDF

Τρία προγράμματα για επιδότηση της εγκατάστασης φυσικού αερίου και εξοικονόμηση ενέργειας θα «τρέξουν» παράλληλα το 2018, ενώ ήδη φέτος καταγράφεται ρεκόρ αιτήσεων για συνδέσεις φυσικού αερίου.

Ενεργειακοί κολοσσοί στη μάχη διεκδίκησης κοιτασμάτων σε Κρήτη και Ιόνιο

 • PDF

Το πράσινο φως για να ξεκινήσουν έρευνες υδρογονανθράκων στις «ελπιδοφόρες» θαλάσσιες περιοχές του Ιονίου και της Κρήτης, αποτελεί η σύμβαση που υπογράφηκε πανηγυρικά, χθες Τρίτη, για την παραχώρηση του λεγόμενου «οικοπέδου 2» στην κοινοπραξία Total – Edoson, ΕΛΠΕ.

Διάκριση του ΔΕΣΦΑ στα HR Awards 2017

 • PDF

Βραβείο “Bronze” απέσπασε ο ΔΕΣΦΑ για την προσαρμογή της εταιρικής του δομής στους νέους στρατηγικούς του στόχους

Χρυσή διάκριση στα Facilities Management Awards 2017

 • PDF

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Συντήρηση Εγκαταστάσεων» της ενότητας «Operation», απέσπασε η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, στο πλαίσιο της τελετής απονομής Facilities Management Awards 2017 που πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου.

ΔΕΣΦΑ: Ημερίδα για την πρόσβαση των χρηστών στο Εθνικό Σύστημα Φυσικού Αερίου

 • PDF

Τις προτάσεις του για την αναθεώρηση του πλαισίου που ρυθμίζει την πρόσβαση στο Εθνικό Σύστημα Φυσικού Αερίου (ΕΣΦΑ) παρουσίασε ο Διαχειριστής του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), σε ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε στα κεντρικά γραφεία του, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

Πρωτοπορία της EUROCERT και στους ελέγχους που αφορούν στο φυσικό αέριο

 • PDF

Οι πρώτες συμβάσεις με ΔΕΠΑ & ΔΕΔΑ ολοκληρώθηκαν με επιτυχία

Νέα γραμμή εξυπηρέτησης πελατών ΕΔΑ Αττικής 11322

 • PDF

Στον πενταψήφιο αριθμό 11322 μπορούν πλέον να καλούν οι καταναλωτές που θέλουν να ενημερωθούν για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με τη σύνδεσή τους στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην Αττική.

Φυσικό αέριο: «Εκτόξευση» της ζήτησης κατά 60%- 100%

 • PDF

Στο ζενίθ θα φτάσει φέτος η ζήτηση για φυσικό αέριο με τον αριθμό των νέων συνδέσεων φυσικού αερίου σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία να αυξάνεται διαρκώς, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των Εταιριών Διανομής (ΕΔΑ).

Νέο πρόγραμμα επιδότησης για φυσικό αέριο στην Αττική

 • PDF

Νέο πρόγραμμα επιδότησης του κόστους μετατροπής των εγκαταστάσεων θέρμανσης ώστε να λειτουργούν με φυσικό αέριο θα εφαρμοστεί το 2018.

Υπερδιπλάσιες οι νέες συνδέσεις νοικοκυριών στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην Αττική

 • PDF

Ολοκληρώνεται το τρέχον πρόγραμμα επιδότησης της ΕΔΑ Αττικής

Energean: Εγκρίθηκε το σχέδιο για την ανάπτυξη των κοιτασμάτων στο Ισραήλ

 • PDF

Ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη των υπεράκτιων κοιτασμάτων φυσικού αερίου Karish και Tanin αποτελεί η έγκριση που έλαβε η Energean Israel, θυγατρική 50-50 της Energean και της Kerogen Capital, από τον Επίτροπο Πετρελαίου του Ισραήλ για το Σχέδιο Ανάπτυξης (Field Development Plan) που είχε υποβάλει η εταιρεία προ δύο μηνών.

Αναβαθμίζονται οι υποδομές φυσικού αερίου της Κύπρου

 • PDF

Σε επεκτάσεις των λιμενικών εγκαταστάσεων στην περιοχή του Βασιλικού, που ουσιαστικά δημιουργούν δεύτερο λιμάνι, προχωρά η Αρχή Λιμένων της Κύπρου.

Αέριο Θεσσαλονίκης- Θεσσαλίας: Είσοδος στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας

 • PDF

Η εταιρεία Αέριο Θεσσαλονίκης- Θεσσαλίας σφράγισε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας, λαμβάνοντας από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας 350 MW για διάρκεια 20 ετών.

ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Εξυπηρέτηση και μέσα από τα social media Συνεργασία με τη Socialab

 • PDF

Η εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, σταθερή στην επιδίωξη της προσφοράς των καλύτερων λύσεων για τους πελάτες της, επεκτείνει την επικοινωνία της μαζί τους μέσω της παρουσίας της στα social media, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με τη Socialab.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

J

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

JA Teline IV

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

JA Teline IV

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

JA Teline IV

ΒΙΟΜΑΖΑ

Avatar