joomla templates Energy Invest

"Επενδύουμε στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον"

Tue11202018

Φυσικό Αέριο

Γεωτρήσεις για υδρογονάνθρακες στο Ιόνιο από το 2019

 • PDF

Από το 2019 αρχίζουν γεωτρήσεις για υδρογονάνθρακες στο Ιόνιο, στις περιοχές του Πατραϊκού κόλπου και στο Κατάκολο, ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ), Γιάννης Μπασιάς, μιλώντας σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η Siemens θα παραδώσει στο Ηνωμένο Βασίλειο έναν από τους πιο αποδοτικούς σταθμούς παραγωγής ενέργειας συνδυασμένου κύκλου στον κόσμο

 • PDF

Η Siemens και η σκωτσέζικη εταιρεία ενέργειας SSE plc ανακοίνωσαν ότι θα συνεργαστούν για την κατασκευή του υψηλής απόδοσης σταθμού ηλεκτρικής ενέργειας που λειτουργεί με φυσικό αέριο, Κeadby 2, στο Lincolnshire.

Σταθάκης: Το φυσικό αέριο «καύσιμο-γέφυρα» για τη μετάβαση στη καθαρή ενέργεια

 • PDF

Τους κεντρικούς άξονες του εθνικού ενεργειακού σχεδιασμού παρουσίασε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης σε κύκλο εργασιών για την ενέργεια, ο οποίος διοργανώθηκε στο πλαίσιο της 2ης Συνάντησης των Υπουργών Εξωτερικών "Visegrad-4 plus Balkan-4 plus".

Σύσκεψη στο ΥΠΕΝ για τον αγωγό East Med

 • PDF

Με συμμετοχή εκπροσώπων της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Κύπρου, του Ισραήλ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (σε ρόλο παρατηρητή) πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επίσημη συνάντηση της ομάδας εργασίας για την κατασκευή του αγωγού East ​Med.

Νέα σύγχρονη εταιρική ιστοσελίδα για τον ΔΕΣΦΑ

 • PDF

Τη νέα, πλήρως ανανεωμένη, εταιρική του ιστοσελίδα www.desfa.gr εγκαινίασε ο Διαχειριστής του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των δομών του για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

ΔΕΠΑ: Έκλεισαν τα ντιλ με Shell και Eni για Αττική και Θεσ/νίκη-Θεσσαλία

 • PDF

Ολοκληρώθηκαν οι συμφωνίες αγοραπωλησίας της ΔΕΠΑ με τους εταίρους της Eni και Shell στις θυγατρικές της Εταιρίες Παροχής και Διανομής Αερίου σε Θεσσαλονίκη - Θεσσαλία και Αττική.

Βράβευση της ΖeniΘ στα Creative Greece AWARDS 2018

 • PDF

Για το Creative Rebranding Επιχειρηματικής & Γεωγραφικής Ανάπτυξης της εταιρείας

Μυτιληναίος: Το deal με τη Gazprom που αλλάζει την αγορά ενέργειας

 • PDF

Εδώ κι ένα χρόνο η Μυτιληναίος προμηθεύεται απευθείας ποσότητες φυσικού αερίου από τη ρωσική Gazprom μέσω του ελληνοβουλγαρικού αγωγού, με αποτέλεσμα να είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που παρακάμπτει τους μεσάζοντες στην εγχώρια αγορά.

Το Φυσικό Αέριο Αττικής εισέρχεται σε μια νέα εποχή με βασικά στοιχεία

 • PDF

Την είσοδό της στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και τη διάθεση συνδυαστικών πακέτων ενέργειας

Τη σύναψη συνεργασιών με σημαντικές εταιρείες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών, των τραπεζών και της ασφάλειας

Τη βελτιωμένη εμπειρία των πελατών της μέσα από την πλήρη αναβάθμιση των συστημάτων και των υπηρεσιών της

H AEΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ γίνεται ZeniΘ

 • PDF

H AEΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ γίνεται ZeniΘ,ο πρώτος πανελλαδικός,ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας στη χώρα, με φυσικό αέριο και ρεύμα

10 χρόνια ΔΕΣΦΑ: Με ισχυρή προοπτική στη νέα εποχή ως καταλύτης οικονομικής ανάπτυξης της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης

 • PDF

Εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 10 χρόνων λειτουργίας του πραγματοποίησε ο ΔΕΣΦΑ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Τοποθετήθηκε το 78% των σωλήνων του TAP σε Ελλάδα-Αλβανία

 • PDF

Πάνω από το 78% των σωλήνων έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος της διαδρομής του αγωγού TAP στην Ελλάδα και την Αλβανία, όπως ανακοίνωσε η κοινοπραξία.

 

Ο ΔΕΣΦΑ στη short list για την παροχή υπηρεσιών λειτουργίας και συντήρησης του Τερματικού Σταθμού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου του Κουβέιτ

 • PDF

Στη λίστα μεταξύ άλλων επτά εταιρειών για την παροχή υπηρεσιών λειτουργίας και συντήρησης σε έναν από τους μεγαλύτερους υπό κατασκευή Tερματικούς Σταθμούς Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (ΥΦΑ) στον κόσμο βρίσκεται ο ΔΕΣΦΑ.

Τρία προγράμματα επιδότησης για εγκατάσταση φυσικού αερίου θα «τρέξουν» το 2018

 • PDF

Τρία προγράμματα για επιδότηση της εγκατάστασης φυσικού αερίου και εξοικονόμηση ενέργειας θα «τρέξουν» παράλληλα το 2018, ενώ ήδη φέτος καταγράφεται ρεκόρ αιτήσεων για συνδέσεις φυσικού αερίου.

Ενεργειακοί κολοσσοί στη μάχη διεκδίκησης κοιτασμάτων σε Κρήτη και Ιόνιο

 • PDF

Το πράσινο φως για να ξεκινήσουν έρευνες υδρογονανθράκων στις «ελπιδοφόρες» θαλάσσιες περιοχές του Ιονίου και της Κρήτης, αποτελεί η σύμβαση που υπογράφηκε πανηγυρικά, χθες Τρίτη, για την παραχώρηση του λεγόμενου «οικοπέδου 2» στην κοινοπραξία Total – Edoson, ΕΛΠΕ.

Διάκριση του ΔΕΣΦΑ στα HR Awards 2017

 • PDF

Βραβείο “Bronze” απέσπασε ο ΔΕΣΦΑ για την προσαρμογή της εταιρικής του δομής στους νέους στρατηγικούς του στόχους

Χρυσή διάκριση στα Facilities Management Awards 2017

 • PDF

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Συντήρηση Εγκαταστάσεων» της ενότητας «Operation», απέσπασε η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, στο πλαίσιο της τελετής απονομής Facilities Management Awards 2017 που πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου.

ΔΕΣΦΑ: Ημερίδα για την πρόσβαση των χρηστών στο Εθνικό Σύστημα Φυσικού Αερίου

 • PDF

Τις προτάσεις του για την αναθεώρηση του πλαισίου που ρυθμίζει την πρόσβαση στο Εθνικό Σύστημα Φυσικού Αερίου (ΕΣΦΑ) παρουσίασε ο Διαχειριστής του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), σε ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε στα κεντρικά γραφεία του, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

Πρωτοπορία της EUROCERT και στους ελέγχους που αφορούν στο φυσικό αέριο

 • PDF

Οι πρώτες συμβάσεις με ΔΕΠΑ & ΔΕΔΑ ολοκληρώθηκαν με επιτυχία

Νέα γραμμή εξυπηρέτησης πελατών ΕΔΑ Αττικής 11322

 • PDF

Στον πενταψήφιο αριθμό 11322 μπορούν πλέον να καλούν οι καταναλωτές που θέλουν να ενημερωθούν για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με τη σύνδεσή τους στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην Αττική.

Φυσικό αέριο: «Εκτόξευση» της ζήτησης κατά 60%- 100%

 • PDF

Στο ζενίθ θα φτάσει φέτος η ζήτηση για φυσικό αέριο με τον αριθμό των νέων συνδέσεων φυσικού αερίου σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία να αυξάνεται διαρκώς, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των Εταιριών Διανομής (ΕΔΑ).

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

J

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

JA Teline IV

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

JA Teline IV

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

JA Teline IV

ΒΙΟΜΑΖΑ

Avatar