joomla templates Energy Invest

"Επενδύουμε στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον"

Sat11182017

Φυσικό Αέριο

Ενεργειακοί κολοσσοί στη μάχη διεκδίκησης κοιτασμάτων σε Κρήτη και Ιόνιο

 • PDF

Το πράσινο φως για να ξεκινήσουν έρευνες υδρογονανθράκων στις «ελπιδοφόρες» θαλάσσιες περιοχές του Ιονίου και της Κρήτης, αποτελεί η σύμβαση που υπογράφηκε πανηγυρικά, χθες Τρίτη, για την παραχώρηση του λεγόμενου «οικοπέδου 2» στην κοινοπραξία Total – Edoson, ΕΛΠΕ.

Διάκριση του ΔΕΣΦΑ στα HR Awards 2017

 • PDF

Βραβείο “Bronze” απέσπασε ο ΔΕΣΦΑ για την προσαρμογή της εταιρικής του δομής στους νέους στρατηγικούς του στόχους

Χρυσή διάκριση στα Facilities Management Awards 2017

 • PDF

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Συντήρηση Εγκαταστάσεων» της ενότητας «Operation», απέσπασε η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, στο πλαίσιο της τελετής απονομής Facilities Management Awards 2017 που πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου.

ΔΕΣΦΑ: Ημερίδα για την πρόσβαση των χρηστών στο Εθνικό Σύστημα Φυσικού Αερίου

 • PDF

Τις προτάσεις του για την αναθεώρηση του πλαισίου που ρυθμίζει την πρόσβαση στο Εθνικό Σύστημα Φυσικού Αερίου (ΕΣΦΑ) παρουσίασε ο Διαχειριστής του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), σε ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε στα κεντρικά γραφεία του, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

Πρωτοπορία της EUROCERT και στους ελέγχους που αφορούν στο φυσικό αέριο

 • PDF

Οι πρώτες συμβάσεις με ΔΕΠΑ & ΔΕΔΑ ολοκληρώθηκαν με επιτυχία

Νέα γραμμή εξυπηρέτησης πελατών ΕΔΑ Αττικής 11322

 • PDF

Στον πενταψήφιο αριθμό 11322 μπορούν πλέον να καλούν οι καταναλωτές που θέλουν να ενημερωθούν για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με τη σύνδεσή τους στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην Αττική.

Φυσικό αέριο: «Εκτόξευση» της ζήτησης κατά 60%- 100%

 • PDF

Στο ζενίθ θα φτάσει φέτος η ζήτηση για φυσικό αέριο με τον αριθμό των νέων συνδέσεων φυσικού αερίου σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία να αυξάνεται διαρκώς, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των Εταιριών Διανομής (ΕΔΑ).

Νέο πρόγραμμα επιδότησης για φυσικό αέριο στην Αττική

 • PDF

Νέο πρόγραμμα επιδότησης του κόστους μετατροπής των εγκαταστάσεων θέρμανσης ώστε να λειτουργούν με φυσικό αέριο θα εφαρμοστεί το 2018.

Υπερδιπλάσιες οι νέες συνδέσεις νοικοκυριών στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην Αττική

 • PDF

Ολοκληρώνεται το τρέχον πρόγραμμα επιδότησης της ΕΔΑ Αττικής

Energean: Εγκρίθηκε το σχέδιο για την ανάπτυξη των κοιτασμάτων στο Ισραήλ

 • PDF

Ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη των υπεράκτιων κοιτασμάτων φυσικού αερίου Karish και Tanin αποτελεί η έγκριση που έλαβε η Energean Israel, θυγατρική 50-50 της Energean και της Kerogen Capital, από τον Επίτροπο Πετρελαίου του Ισραήλ για το Σχέδιο Ανάπτυξης (Field Development Plan) που είχε υποβάλει η εταιρεία προ δύο μηνών.

Αναβαθμίζονται οι υποδομές φυσικού αερίου της Κύπρου

 • PDF

Σε επεκτάσεις των λιμενικών εγκαταστάσεων στην περιοχή του Βασιλικού, που ουσιαστικά δημιουργούν δεύτερο λιμάνι, προχωρά η Αρχή Λιμένων της Κύπρου.

Αέριο Θεσσαλονίκης- Θεσσαλίας: Είσοδος στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας

 • PDF

Η εταιρεία Αέριο Θεσσαλονίκης- Θεσσαλίας σφράγισε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας, λαμβάνοντας από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας 350 MW για διάρκεια 20 ετών.

ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Εξυπηρέτηση και μέσα από τα social media Συνεργασία με τη Socialab

 • PDF

Η εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, σταθερή στην επιδίωξη της προσφοράς των καλύτερων λύσεων για τους πελάτες της, επεκτείνει την επικοινωνία της μαζί τους μέσω της παρουσίας της στα social media, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με τη Socialab.

«Ο Τερματικός Σταθμός LNG της Ρεβυθούσας, κλειδί για την ενεργειακή ασφάλεια της ΝΑ Ευρώπης και την ανάδειξη της Ελλάδας σε περιφερειακό κόμβο φυσικού αερίου»

 • PDF

Συμμετοχή του Διευθυντή Δραστηριοτήτων Λειτουργίας ΕΣΦΑ, κ. Ν. Κατσή, στο Workshop του ΙΕΝΕ για την «Ενεργειακή Ασφάλεια στη ΝΑ Ευρώπη και το ρόλο του LNG»

Συμφωνία Gazprom, ΔΕΠΑ, Edison για τον Νότιο Διάδρομο

 • PDF

Ο Alexey Miller, Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Gazprom, ο Marc Benayoun, Διευθύνων Σύμβουλος της Edison και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της EDF Gas και Ιταλίας και ο Θεόδωρος Κιτσάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ και Πρόεδρος της IGI Poseidon, υπέγραψαν σήμερα συμφωνία συνεργασίας στο Οικονομικό Forum 2017 της Αγίας Πετρούπολης,

Ο αγωγός φυσικού αερίου ΤΑΡ καθιστά την Ελλάδα πρωταγωνίστρια στον τομέα της ενέργειας

 • PDF

Ως ένα από τα μεγαλύτερα έργα στην Ευρώπη, που με την ολοκλήρωσή του θα δώσει στην Ελλάδα πρωταγωνιστικό ρόλο στην παγκόσμια αγορά ενέργειας, χαρακτήρισε τον αγωγό ΤΑΡ ο επικεφαλής του έργου για την Ελλάδα Ρίκαρντ Σκούφιας (Ricard Scoufias), μιλώντας από το βήμα του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου «Balkans & Black Sea Cooperation Forum» (BBSF), το οποίο διεξήχθη στις Σέρρες.

Όμιλος Protergia: Ισχυρή ανάπτυξη μεγεθών το 2016

 • PDF

Ο Όμιλος Protergia σημείωσε ισχυρή ανάπτυξη μεγεθών το 2016, καθώς ενίσχυσε τα μερίδια αγοράς που κατέχει τόσο στην παραγωγή όσο και στη λιανική αγορά ενέργειας.

Πρωτοβουλία στη διακρίβωση μετρητών φυσικού αερίου από το ΕΜΠ με την υποστήριξη της ΕΔΑ Αττικής

 • PDF

Εγκαινιάστηκε η νέα Μονάδα Διακρίβωσης Μετρητών Φυσικού Αερίου (ΜΟ.ΔΙ.ΜΕ.Φ.Α.) από το Εργαστήριο Θερμικών Στροβιλομηχανών του ΕΜΠ

Όφελος έως και 3.000€ για τα νοικοκυριά με το νέο πρόγραμμα επιδότησης εγκατάστασης θέρμανσης της ΕΔΑ Αττικής

 • PDF

Ξεκίνησε επίσημα, τη Δευτέρα 3 Απριλίου, το πρόγραμμα επιδότησης εγκατάστασης θέρμανσης φυσικού αερίου από την ΕΔΑ Αττικής με όφελος έως €3.000 για μία πολυκατοικία και €750 για ένα διαμέρισμα.

ΕΔΑ Αττικής: Δυναμικό ξεκίνημα με μείωση του συνολικού κόστους σύνδεσης με το φυσικό αέριο έως και 50%

 • PDF

Με εφαλτήριο ένα σύγχρονο, αξιόπιστο και αποδοτικό δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην Αττική, κεκτημένο της μακράς πορείας δραστηριοποίησής της στο λεκανοπέδιο από το 2001, η Εταιρεία Διανομής Αερίου (ΕΔΑ) Αττικής λειτουργεί από την 02/01/2017 ως ο Διαχειριστής του Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου στην Αττική σε συνέχεια του διαχωρισμού των δραστηριοτήτων διανομής και εμπορίας, όπως αυτές ασκούνταν μέχρι πρόσφατα από την Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής.

Ξεκινάει πιλοτικά στη Χαλκίδα η σύνδεση του φυσικού αερίου σε δημόσια και δημοτικά κτίρια

 • PDF

Σε σχολεία και δημόσια κτίρια του Δήμου Χαλκιδέων αναμένεται να φτάσει το φυσικό αέριο το επόμενο χρονικό διάστημα, γεγονός που θα δώσει πολλά οφέλη στους χρήστες και θα συμβάλει σε ένα καθαρότερο περιβάλλον.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

J

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

JA Teline IV

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

JA Teline IV

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

JA Teline IV

ΒΙΟΜΑΖΑ

Avatar